Дуги

Дуги 

Товарів у наявності: 15
Показані 1 - 15 із 15 пунктів
Показані 1 - 15 із 15 пунктів

Купіть дуги для брекетів в Києві, Україні

Дуги для брекетів купити в місті Київ або будь-якому іншому місті України найкраще в інтернет-магазині Ортосмайл! Ми працюємо на ринку ортодонтії та стоматології не перший рік і за цей час встигли придбати репутацію надійного постачальника товарів медичного призначення.

Відмітною особливостями Нашої e-Commerce майданчика є: широкий асортимент товару, гнучкий підхід до клієнта і адекватні ціни. Наш онлайн-магазин виробляє обслуговування клієнтів не тільки по місту Київ (з доступною опцією кур'єрської доставки). Ми відкриті для покупців з усієї України.

Саме тому, якщо Ви живете в одному з міст України та бажаєте купити дуги для брекетів у Нас, то звертаючись за адресою!

Ортодонтичні дуги і їх особливості

Ортодонтичні дуги і їх особливості

Ортодонтична дуга - спрямовуюча сила брекетів. Саме на ній кріпляться всі елементи даного апарату, з'єднуючись в єдину систему. Ортодонтичні дуги бувають різних форм і виготовляються з різних матеріалів. Кожна модель служить визначеної мети і в процесі лікування вони змінюють один одного для досягнення кінцевого результату.

Як ортодонтическая дуга допомагає досягти результату

Як ортодонтическая дуга допомагає досягти результату

Основний секрет дуги - це можливість «запам'ятовувати» правильну форму щелепи. Дузі спочатку надають форму, яку воно зберігає протягом усього лікування. На зуб, «не вписувався» в потрібний радіус, дуга тисне, переміщаючи його на своє місце.

Особливість 1


перевага 1

Чим далі зуб знаходиться від певного йому місця, тим сильніше тисне на нього дуга

Особливість 2


перевага 2

На жорсткість дуги впливає її перетин

Особливість 3


перевага 3

Кругла - сама податлива дуга, яка встановлюється на самому початку лікування

Особливість 4


перевага 1

Квадратна - використовується в середині курсу виправлення прикусу, впливає на стан зуба і його кореня

Особливість 5


перевага 3

Прямокутна - встановлюється на заключній стадії лікування, дуга з таким перетином щільніше, вирівнює зуби до правильного прикусу

Дуга сталева ортодонтическая - найпоширеніший і доступний варіант. Вона має достатній рівень жорсткості і пружності. Буває двох видів - цілісна і плетені, другий варіант частіше використовується на першому етапі лікування.

Вдосконаленим видом є дуга нітінолових, до якої додають купрум, що робить дугу значно міцніше і трохи дорожче. Є у такого виробу свої особливості.

При установці дузі надається потрібна для роботи форма. Після під впливом температури в роті, виріб повертається до форми, закладеної в нього при виготовленні, і починає процес лікування. Завдяки пам'яті форми така дуга повернеться назад в початкове положення навіть при рідкісних випадках згинання в роті.

Чому ортодонтичні дуги найкраще купити в Ортосмайл

Найкращі ціни


перевага 1

Доставка у регіони по Україні


перевага 2

Кур'єрська доставка по Києву


перевага 3